Fòrum

Fòrum logo

PortalAquí hi trobareu, més ben dit, voldríem que hi trobéssiu, tot el que cregueu que us cal saber per a utilitzar els nostres productes amb la plenitud de confiança que qualsevol aliment ha de generar en el consumidor abans de ser ingerit.
No n'hi ha d'haver prou amb l'estètica més o menys aconseguida de la presentació; amb la higiene indispensable, amb els sabors al seu punt; amb els registres sanitaris obligatoris; amb els precintes i amb els envoltoris...
Tot això és necessari però, a més a més, cal el contacte personal -tot i que virtual- directe entre l'elaborador i el consumidor. És per això que us permetem entrar fins el racó més petit i amagat de la nostra empresa i seguir, des del més pregon inici de la nostra activitat l'any 1994, tot el nostre recorregut fins a arribar als temps actuals. De debó que creiem que això pot ajudar a refermar aquesta confiança. Però, si encara creieu que heu de conèixe'ns millor, us convidem, mitjançant les pàgines participatives del fórum, a preguntar-nos el què i el com de cada cosa i a fer-nos receptors de les vostres experiències amb els nostres productes.
Logo Aquesta interrelació ha de ser profitosa per ambdues parts:
A vosaltres per aprofitar millor les qualitats dels nostres elaborats
i a nosaltres per a millorar-los en funció dels vostres suggeriments.Presentació
 
 

"De gustos no hi ha res escrit" és una dita popular

 
Melmelada de ceba
 
 

Aquesta melmelada és la que fa fer més ganyotes a la gent quan

 
Melmelada de Gerds i Móres
 
 

Aquesta melmelada és, actualment, l’única que elaborem amb el component de dues fruites diferents,tot i que d’una molt semblant varietat quant a espècie vegetal, les rosàcies.

 
Melmelades de pebrot
 
 

Unes altres melmelades, les de pebrots, tant el verd com el vermell,

 
Melmelada de tomaca
 
 

La melmelada de tomaca –tomàquet per als més ortodoxos- és,